Hagyományosan előfőzött és saját zsírban pácolt, kizárólag gabonával nevelt és hizlalt kacsákból készült. Ezáltal a hús nagyon puha és lédús lesz. Az elkészítéshez a zsírt durván eltávolítjuk, és a combokat serpenyőben vagy sütőben felmelegítjük. A megmaradt zsír kiválóan alkalmas olyan ételek elkészítéséhez, mint a sült burgonya - tehát ne dobja ki!
Összetevők: kacsacomb, kacsazsír, só. +2°C és +4°C között tároljuk. Felbontás után tárolja a hűtőben, és gyorsan fogyassza el. Elkészítés: 20-25 percig melegítsük bain-marie-ban, majd serpenyőben mindkét oldalát 3 percig barnítsuk. Származási hely: Franciaország.
Energia kcal | 283.000 |
Energia kJ | 1179.000 |
Zsír | 20.000 |
Telített zsírsavak | 6.300 |
Szénhidrátok | 0.600 |
Cukor | 0.500 |
Fehérje | 25.000 |
Só | 1.400 |
ISBN szám | 3529671019939 |
Gyártó | Euralis Gastronomie |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.