A mélytengeri rák húsa nagyon ízletes, felhasználható tengeri koktélokhoz, finom levesekhez, szórakoztató Bouche-khoz, előételekhez és főételekhez.
A chilei királyi rák rákhúsa sós lében (40). % lábhús, 60% testhús). Összetevők: rákhús (Paralomis granulosa), víz, só, cukor, savanyító: citromsav. Bontatlanul, hűvös helyen (max. 25 ° C) tárolandó. Felnyitás után öntse nemfém tartályba, tárolja hűtőszekrényben, és 2 napon belül felhasználhatja. Származás: Chile. Halcsapdákkal fogták a Csendes-óceán délkeleti részén (FAO 87).
Energia kcal | 85.000 |
Energia kJ | 385.000 |
Zsír | 1.400 |
Telített zsírsavak | 0.300 |
Szénhidrátok | 0.500 |
Cukor | 0.500 |
Fehérje | 18.000 |
Só | 1.000 |
Allergén - Rákfélék | tartalmaz |
Gyártó | Erich Schenkel GmbH |
Származási ország | Chile |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.