A kakaóbab erjedt, ez nem új keletű. De kétszer erjesztve ezt meg kell ismerni. Ehhez cukor kell. A babot először érett banánnal keverjük össze, másodszor fermentáljuk, majd megszabadítjuk a kapott banánpürétől. Voila, erre csak Valhrona képes! Ezért a Kidavoa egy tejcsokoládé, gazdag, összetett profilú szárított banánnal és malátás alaphanggal. Minden egyéb összetevőnek illeszkednie kell ebbe az ízspektrumba. Mint a banán - átlátszó, karamellás, vaníliás, pisztáciás, kókuszvirágú cukor, pekándió, mandula vagy mogyoró.
Tejcsokoládé párlat (kakaótartalom legalább 50%, tiszta kakaóvaj). Összetevők: cukor, madagaszkári banánpéppel erjesztett kakaóbab, kakaóvaj, TELJES TEJPOR, emulgeálószer: SZÓJA-LECITIN. Tárolja hűvös és száraz helyen, + 16 ° C és + 18 ° C között. Tulajdonságok:.
Energia kcal | 572.000 |
Energia kJ | 2377.000 |
Zsír | 39.000 |
Telített zsírsavak | 24.000 |
Szénhidrátok | 42.000 |
Cukor | 40.000 |
Fehérje | 8.500 |
Só | 0.140 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.