Ketchup szarvasgombával? Persze, hogy működik, és nagyon jó. Nem csak krumplival vagy marhahús tartárral! Az Aceto édes-savassága teszi az egészet igazán kerekké, és a szarvasgomba aromája is nagyon kellemesen parfümöli az egész terméket.
Szarvasgomba-ketchup az Aceto Balsamico di Modena IGP-vel. Összetevők: olasz paradicsomkoncentrátum, nádcukor, víz, 10% -os modenai balzsamecet (Aceto Balsamico di Modena OFJ) (szárított szőlőmust, borecet (SZULFIT), 2% nyári szarvasgomba (Tuber Aestivum vitt.), San Marzano paradicsom, guérande-i só, piros Tropea Calabria hagyma, chili, fahéj, rizskeményítő, természetes aroma. Tárolja hűvös és száraz helyen. Felbontás után hűtőszekrényben + 4 ° C-on tárolja, és 10 napon belül felhasználhatja. Termék Olaszországból.
Energia kcal | 169.000 |
Energia kJ | 718.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 39.000 |
Cukor | 37.000 |
Fehérje | 2.300 |
Só | 2.200 |
Allergén - Szulfitok | tartalmaz |
Gyártó | Tartuflanghe |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.