A Kasumi Masterpiece damaszkuszi kések középen VG-10 acélból készülnek. Miután áhított és esztétikus Damszen mintát kovácsolt az acélrétegek többszöri hajtogatásával, a penge ismét kb. 800 ° C-ra melegszik és gyorsan lehűl. Ez 59-60 C Rockwell-keménységet eredményez, és a vágóél rendkívüli élességet kap. A professzionális fogantyú duroplasztikus vászonkemény gyantából készül, jó formatartást nyújt, biztonságosan és kényelmesen fekszik a kézben. Az ilyen kést mindig kézzel kell mosni. A rendszeres élezés kombinált acélkővel ajánlott, pl. K-11 (240/1000 szemcsével) vagy a K-12 finom csiszolásához és polírozásához (3000/8000 szemcsés).
Gyártó | Chroma Messer GmbH & Co.KG |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.