A kapribokrok virágbimbóit "kapribogyó" néven savanyítják. A szezon végén a gyümölcsök kapribogyónak szüretelhetők. Minél kisebb a kapribogyó, annál finomabb és jellegzetesebb az aromája. Íze fanyar, enyhén kesernyés és kissé csípős. Ideálisak majonézek, saláták és hideg szószok, például remoulade szószok kísérőjeként. Igazi csemege burgonyasalátában és tartárban, valamint keményre főtt tojással is. A sóban tartósítottak kevésbé lédúsak, és ennek megfelelően jobban felhasználhatók szárazabb ételízesítőkben.
Sós káposzta. Összetevők: Kapribogyó, 30% só. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.
Energia kcal | 31.000 |
Energia kJ | 127.000 |
Zsír | 0.700 |
Telített zsírsavak | 0.200 |
Szénhidrátok | 1.300 |
Cukor | 0.200 |
Fehérje | 3.000 |
Só | 19.500 |
ISBN szám | 8006165380393 |
Gyártó | Alis |
Származási ország | Olaszország |
6 528 Ft (5 140 Ft + ÁFA)
26 111 Ft (20 560 Ft + ÁFA) / kg
4 064 Ft (3 200 Ft + ÁFA)
27 646 Ft (21 768,71 Ft + ÁFA) / liter
4 204 Ft (3 310 Ft + ÁFA)
35 031 Ft (27 583,33 Ft + ÁFA) / kg
2 375 Ft (1 870 Ft + ÁFA)
21 590 Ft (17 000 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.