A kapribokrok virágbimbóit "kapribogyó" néven savanyítják. A szezon végén a gyümölcsök kapribogyónak szüretelhetők. Minél kisebb a kapribogyó, annál finomabb és jellegzetesebb az aromája. Íze fanyar, enyhén kesernyés és kissé csípős. Ideálisak majonézek, saláták és hideg szószok, például remoulade szószok kísérőjeként. Igazi csemege burgonyasalátában és tartárban, valamint keményre főtt tojással is. A sóban tartósítottak kevésbé lédúsak, és ennek megfelelően jobban felhasználhatók szárazabb ételízesítőkben.
Sós káposzta. Összetevők: Kapribogyó, 30% só. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.
Energia kcal | 31.000 |
Energia kJ | 127.000 |
Zsír | 0.700 |
Telített zsírsavak | 0.200 |
Szénhidrátok | 1.300 |
Cukor | 0.200 |
Fehérje | 3.000 |
Só | 19.500 |
ISBN szám | 8006165380393 |
Gyártó | Alis |
Származási ország | Olaszország |
7 112 Ft (5 600 Ft + ÁFA)
28 448 Ft (22 400 Ft + ÁFA) / kg
4 432 Ft (3 490 Ft + ÁFA)
30 152 Ft (23 741,50 Ft + ÁFA) / liter
4 585 Ft (3 610 Ft + ÁFA)
38 206 Ft (30 083,33 Ft + ÁFA) / kg
2 591 Ft (2 040 Ft + ÁFA)
23 553 Ft (18 545,45 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.