A kapribokrok virágbimbóit "kapribogyó" néven savanyítják. A szezon végén a gyümölcsök kapribogyónak szüretelhetők. Minél kisebb a kapribogyó, annál finomabb és jellegzetesebb az aromája. Íze fanyar, enyhén kesernyés és kissé csípős. Ideálisak majonézek, saláták és hideg szószok, például remoulade szószok kísérőjeként. Igazi csemege burgonyasalátában és tartárban, valamint keményre főtt tojással is. A sóban tartósítottak kevésbé lédúsak, és ennek megfelelően jobban felhasználhatók szárazabb ételízesítőkben.
Sós káposzta. Összetevők: Kapribogyó, 30% só. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.
Energia kcal | 31.000 |
Energia kJ | 127.000 |
Zsír | 0.700 |
Telített zsírsavak | 0.200 |
Szénhidrátok | 1.300 |
Cukor | 0.200 |
Fehérje | 3.000 |
Só | 19.500 |
ISBN szám | 8006165380393 |
Gyártó | Alis |
Származási ország | Olaszország |
5 931 Ft (4 670 Ft + ÁFA)
23 724 Ft (18 680 Ft + ÁFA) / kg
3 594 Ft (2 830 Ft + ÁFA)
24 450 Ft (19 251,70 Ft + ÁFA) / liter
3 988 Ft (3 140 Ft + ÁFA)
33 232 Ft (26 166,67 Ft + ÁFA) / kg
2 248 Ft (1 770 Ft + ÁFA)
20 435 Ft (16 090,91 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.