Ehhez az olíva specialitáshoz a kimagozott fekete olajbogyót Mauritiusi barna cukorral házasítják. Ez megadja nekik különleges jellegüket. Kíméletes eljárás során az olajbogyóból előzőleg eltávolították a nedvességet. A kissé diós, sós és édesgyökér-szerű íz jelenleg a konyhában kiemelkedő. Egy új textúra, amely nemesít minden ételt.
Adagolás: tetszés szerint
Alkalmazások: Tökéletes mangófagylalthoz, mediterrán salátához, mazsola helyett sötét szószokhoz, bárfalatként és sajttálakhoz. Elengedhetetlen a whiskyhez és a konyakhoz.
Feketedett olajbogyó nádcukorral. összetevők: 87% -ban megfeketedett olajbogyó (olajbogyó, víz, só, stabilizátor: vas-glikonát), barna nádcukor. Sötét és száraz helyen tárolandó. hely. "
Energia kcal | 158.000 |
Energia kJ | 654.000 |
Zsír | 11.000 |
Telített zsírsavak | 1.900 |
Szénhidrátok | 13.000 |
Cukor | 13.000 |
Fehérje | 0.500 |
Só | 2.000 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Mustár | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Allergén - Szulfitok | nyomokban |
Gyártó | Hergestellt für: ANTONIEWICZ GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.