A "placopecten magellanicus" mélytengeri fésűkagylót, amelyet akár 120 m mélységben is betakarítanak, és amelynek héja sima, az ínyencek a legjobbnak tartják. Elvileg a nagyobb fésűkagylók ízletesebbek és jobb textúrájúak. A hidegebb vizekben élő fésűkagylók lassabban nőnek, mint a melegebb vizekben élő fésűkagylók, ezért több idő áll rendelkezésükre az íz és a textúra kialakításához. Ez az egyik oka annak is, hogy a mélyvízi fajta jobb, mint a sekélyvízi fajta. A kisebb fésűkagylók kiválóan alkalmasak ragukhoz és levesek köreteként, míg a nagyobbak inkább a carpaccio vagy a legfőbb fegyelem, a tökéletesen sült fésűkagyló elkészítéséhez. A fésűkagylókat, amelyeket közvetlenül a kifogás után egyenként mázasítanak, és még a fedélzeten lefagyasztják, egyenként kivehetők és kiolvaszthatók. Felengedés után a fésűkagyló számtalan elkészítési módhoz felhasználható: Grillezve, sütve, carpaccio formájában, előételként vagy mélyhűtött formában.
Összetevők: Jakabkagyló hús (Placopecten Magellanicus), 5% víz (védőmáz). Legalább -18°C-on tárolja. Felolvasztás után ne fagyassza vissza. Fogyasztás előtt teljesen fel kell melegíteni. FAO 21. fogási terület Északnyugat-Atlanti-óceán északnyugati része kotróhálóval. Származási hely: Kanada. "
Energia kcal | 20.000 |
Energia kJ | 85.000 |
Zsír | 0.230 |
Telített zsírsavak | 0.060 |
Szénhidrátok | 0.700 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 3.900 |
Só | 0.100 |
ISBN szám | 8437009940136 |
Gyártó | Importiert durch: ORIGINAL GOURMET S.L. |
Származási ország | Kanada |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.