A Kaiso Seaweed Mix salátákat készíthet, valamint meleg és hideg ételeket díszíthet. A keverék 6 különböző algából áll: Óriás levél moszat, óriás szárú moszat, öv moszat, fehér moszat, zöld moszat és vörös moszat, alig tartalmaz kalóriát, koleszterint, ásványi anyagokban és rostokban gazdag. A szárított algákat hideg vízben 5 percig áztatják, majd azonnal felhasználhatók. A térfogat tízszeresére nő áztatással. A saláta speciális öntettel készül (Art. 103. 533), és hagyományosan Sushi kezdőként szolgálják fel a Sushi előtt. Az összetétel eltérhet a cikk fotójától.
Szárított hínársaláta. Összetevők: Wakame (Undaria pinnatifida), Kukiwakame (Undaria pinnatifida), Kombu (Laminaria), Suginorishiro (Gigartina teedii), Suginoriao (Chondracanthus tenellus), Suginoriaka (Chondracanthus tenellus), Tsunomataaka (Chondrus crispus).
Figyelem! Természetesen gazdag jódban. A túlzott jódbevitel a pajzsmirigy működésének zavaraihoz vezethet. A német táplálkozási társaság ezért napi átlagosan legfeljebb 0,2 mg jódot javasol. A maximális napi bevitel tehát kb. 1 g = 1 evőkanál szárított alga.
Elkészítési utasítások: Áztassa hideg vízben 5-10 percig, majd engedje le. Ne használjon áztató vizet további feldolgozáshoz! Tárolja hűvös, száraz, napfénytől védett helyen. Termék Japánból.
Energia kcal | 129.000 |
Energia kJ | 540.000 |
Zsír | 3.100 |
Telített zsírsavak | 0.500 |
Szénhidrátok | 43.300 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 14.400 |
Só | 22.700 |
Gyártó | Nihon Shokken |
Származási ország | Japán |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.