Kiváló minőségű termék a Rougie házból. A tiszta libamájfarsangot diszkréten fűszerezték. A betéthez apró, finom libamájdarabokat pácoltak egy éjszakán át Armagnacban és fűszerekben, majd óvatosan belehajtogatták a libamájkeverékbe. A hagyományos trapéz alakú, sok darabból álló forma vonzó vágott megjelenést kölcsönöz a blokknak. Próbálja ki a klasszikus előételt a Brinjal Aubergine Pickle (20909-es cikkszám) vagy az Ehető tájak zseléivel (pl. bodzavirággal 19296-os cikkszám) >> További trapéz alakú kagylók EH 500g.
Összetevők: Kacsamáj, 30% kacsamájdarabok, víz, Armagnac, só, cukor, bors, antioxidáns: nátrium-aszkorbát, tartósítószer: nitrites pácssó. Hűvös helyen, +2°C és +4°C között tárolja. Felbontás után gyorsan fogyassza el. Származási hely: Franciaország. Tulajdonságok: Alkoholt tartalmaz.
Energia kcal | 488.000 |
Energia kJ | 2011.000 |
Zsír | 50.000 |
Telített zsírsavak | 21.000 |
Szénhidrátok | 3.100 |
Cukor | 0.900 |
Fehérje | 6.000 |
Só | 1.100 |
ISBN szám | 3104541038885 |
Gyártó | Euralis Gastronomie |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.