Karakter terrine, amely a sertéshúst ötvözi a kacsahússal és a kacsamájjal. Ez a rougié termék hitelességgel örvendezteti meg a Terroir szerelmeseit.
A Gascogne konyha specialitása sovány kacsamájjal. Hozzávalók: nyaki sertéshús, 28% sovány kacsamáj, kacsahús 20%, sertés bőrke, előre sült apróra vágott hagyma (hagyma, napraforgóolaj), Tojás, Armagnac, petrezselyem, fokhagymapép (rehidratált fokhagyma, só, tartósítószerek: citromsav), só, természetes aromák, kacsazsír , Bors, tartósítószer: nátrium-nitrit. Tálaljuk + 8 ° C és + 12 ° C közötti hőmérsékleten. Nyissa ki a tálat és távolítsa el a pitét. Vágja a terméket szeletekre. Felbontás után mielőbb fogyassza el. Hűtve tárolandó + 2 ° C és + 4 ° C között. Tulajdonságai: nátrium-nitrit.
Energia kcal | 242.000 |
Energia kJ | 1006.000 |
Zsír | 18.000 |
Telített zsírsavak | 6.800 |
Szénhidrátok | 2.600 |
Cukor | 0.600 |
Fehérje | 16.000 |
Só | 1.900 |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Gyártó | Euralis Gastronomie |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.