+

Junmai Fuji Su - Rizsborecet, Iio Jozo, 360 ml

Junmai Fuji Su - Rizsborecet, Iio Jozo, 360 ml
  • Cikkszám: 5902310 058 Ft (7 920 Ft + ÁFA)27 940 Ft (22 000 Ft + ÁFA) / literSúly: 0.40 kg
db
Kosárba

Termékleírás

Az alapot egy földalatti forrásból származó vízzel főzött szaké adja. Minden liter ecethez 200 g rizst használnak fel. Ez a törvényileg előírt mennyiség ötszöröse. Nagyon kerek és finom umami. Sushihoz, öntetekhez, savanyúságokhoz stb... A Kiotó tartománybeli Iio Jozo ecetsörfőzdét gyakran nevezik Japán legjobbjának. Ez elsősorban az alaptermékek rendkívül magas minőségi követelményeinek köszönhető. A helyi szerződéses gazdáktól és részben saját termesztésből származó rizst növényvédő szerek nélkül termesztik. Mint minden hagyományosan erjesztett rizsecet esetében, a szakét is előbb főzik, ezért a rizsborecet kifejezés helyesebb. Ezt körülbelül 100 nap alatt ecetté erjesztik, majd további 8 hónapig érlelik. A nagy ecetgyártóknak csak 1 ! nap. A törvény szerint a rizsecet csak akkor nevezhető így, ha legalább 40 gramm rizst tartalmaz literenként. Az Iio Jozo 200 grammot használ a hagyományos ecethez és 320 grammot a prémium ecethez.

"Fuji" rizsecet, 4,2% sav. Összetevők: Rizs. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.

Paraméterek

Energia kcal16
Energia kJ67
Zsír0
Telített zsírsavak0
Szénhidrátok4,8
Cukor3,7
Fehérje0,3
0,01

Egyéb adatok

GyártóDJLC (Walter Britz), Kreuznacher Str.6, 14197 Berlin, Deutsc
Származási országJapán

Ezt vásárolták hozzá

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Melyik a hét utolsó napja: kedd, vasárnap vagy szerda?

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.