Az alapot egy földalatti forrásból származó vízzel főzött szaké adja. Minden liter ecethez 200 g rizst használnak fel. Ez a törvényileg előírt mennyiség ötszöröse. Nagyon kerek és finom umami. Sushihoz, öntetekhez, savanyúságokhoz stb... A Kiotó tartománybeli Iio Jozo ecetsörfőzdét gyakran nevezik Japán legjobbjának. Ez elsősorban az alaptermékek rendkívül magas minőségi követelményeinek köszönhető. A helyi szerződéses gazdáktól és részben saját termesztésből származó rizst növényvédő szerek nélkül termesztik. Mint minden hagyományosan erjesztett rizsecet esetében, a szakét is előbb főzik, ezért a rizsborecet kifejezés helyesebb. Ezt körülbelül 100 nap alatt ecetté erjesztik, majd további 8 hónapig érlelik. A nagy ecetgyártóknak csak 1 ! nap. A törvény szerint a rizsecet csak akkor nevezhető így, ha legalább 40 gramm rizst tartalmaz literenként. Az Iio Jozo 200 grammot használ a hagyományos ecethez és 320 grammot a prémium ecethez.
"Fuji" rizsecet, 4,2% sav. Összetevők: Rizs. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó.
Energia kcal | 16 |
Energia kJ | 67 |
Zsír | 0 |
Telített zsírsavak | 0 |
Szénhidrátok | 4,8 |
Cukor | 3,7 |
Fehérje | 0,3 |
Só | 0,01 |
Gyártó | DJLC (Walter Britz), Kreuznacher Str.6, 14197 Berlin, Deutsc |
Származási ország | Japán |
2 375 Ft (1 870 Ft + ÁFA)
8 333 Ft (6 561,40 Ft + ÁFA) / kg
1 816 Ft (1 430 Ft + ÁFA)
5 045 Ft (3 972,22 Ft + ÁFA) / kg
5 245 Ft (4 130 Ft + ÁFA)
29 139 Ft (22 944,44 Ft + ÁFA) / kg
4 686 Ft (3 690 Ft + ÁFA)
234 315 Ft (184 500 Ft + ÁFA) / kg
3 416 Ft (2 690 Ft + ÁFA)
31 057 Ft (24 454,55 Ft + ÁFA) / kg
9 347 Ft (7 360 Ft + ÁFA)
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.