+

Japán Sweet White Miso, fehér Miso paszta, Clearspring, BIO 250 g

Japán Sweet White Miso, fehér Miso paszta, Clearspring, BIO 250 g
  • Cikkszám: 544275 588 Ft (4 400 Ft + ÁFA)22 352 Ft (17 600 Ft + ÁFA) / kgSúly: 0.26 kg
Kosárba

Termékleírás

JP-BIO-154 A fehér miso paszta, kiotói stílusban, rövid érlelési idővel, csodálatos krémességgel és enyhén sós édességgel rendelkezik. Hagyományosan kis mennyiségben állítják elő a különleges minőség fenntartása érdekében. A világos szín idővel a természetes öregedés következtében sötétedhet, de ez nem változtatja meg az ízét. Próbálja ki ezt a miso pasztát tej vagy tejszín helyettesítésére levesekben és pürékben, de ecettel és olajjal kombinálva is összehasonlíthatatlan öntet.

BIO szójapaszta erjesztett rizzsel. összetevők: 45% erjesztett rizs *, 25% szójabab *, víz, tengeri só; * ellenőrzött ökológiai termesztésből.

Használat: Egy teáskanál Miso paszta fűszer körülbelül egy csésze folyadék. Hígítsuk fel kevés főzővízben, és adjuk hozzá a főzési folyamat végén. Tárolja szárazon és hőtől védve. Felbontás után hűvös helyen tárolandó és 2 hónapon belül felhasználható. A Miso idővel természetesen elsötétül, ez nem befolyásolja a minőséget. Származás: Japán. Unión kívüli mezőgazdasági tulajdonságok: Vegán.

Paraméterek

Energia kcal194.000
Energia kJ818.000
Zsír4.200
Telített zsírsavak0.700
Szénhidrátok29.000
Cukor26.000
Fehérje9.100
4.900
Allergén - Szójababtartalmaz

Egyéb adatok

GyártóClearspring Ltd.
Származási országJapán

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Mi a harmadik betűje a kerek szónak?

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.