+

Jackfruit, natur, kockázott, vegán, Lotao, BIO 200 g

Jackfruit, natur, kockázott, vegán, Lotao, BIO 200 g
  • Cikkszám: 491781 791 Ft (1 410 Ft + ÁFA)8 954 Ft (7 050 Ft + ÁFA) / kgSúly: 0.24 kg
Kosárba

Termékleírás

DE-ÖKO-006 A fiatal jackfruit hússzerkezetű, de gyümölcs. A Lotao Green Jackfruit egy indiai mezőgazdasági szövetkezetből származik, és kézzel szüretelik. A hússzerű textúra és a semleges íz miatt a jackfruit tökéletes alap a szeletelt hús, valamint a wok és a serpenyő ételek elkészítéséhez. Ha a gyümölcsdarabokat finomítják fűszerekkel és friss zöldségekkel, különleges ízt kap. Fűszerezzük és pácoljuk 200 ml olajban 10-15 percig. Süssük serpenyőben legalább 4-5 percig, amíg a kívánt barnulás meg nem lesz, és az évszaktól függően adjunk hozzá friss zöldségeket.

BIO jackfruit, kockára vágva, előre főzve. Összetevők: 100% jackfruitpép biogazdálkodásból.

Elkészítés: Ízesítjük, és 2 evőkanál olajban 10-15 percig pácoljuk. Ezután legalább 4-5 percig sütjük a serpenyőben a kívánt barnulásig, és az évszaktól függően adjunk hozzá friss zöldségeket. Tárolja szárazon és hőtől védve. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, és 3 napon belül felhasználható. Unión kívüli mezőgazdaság. Jellemzők: VEGÁN

Paraméterek

Energia kcal50.000
Energia kJ209.000
Zsír0.100
Telített zsírsavak0.100
Szénhidrátok10.000
Cukor0.100
Fehérje0.000
0.030

Egyéb adatok

GyártóLotao GmbH
Származási országNémetország

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Írja be számmal azt, hogy tizenkettő!

Kapcsolat

  • H-6000 Kecskemét, Gát utca 37.
  • 06 70 718 7910
  • info@foodculinary.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.