IVOIRE - A fehér csokoládé, 35% kakaóvajjal, enyhén édesített, finom tejízű és nagyon finom állagú. Ez a converture alkalmas cukrászda, öntőforma, töltelék és csokoládé termékek gyártására. Fagylalt készítésére és praliné bevonására is.
Fehér csokoládé, kakaóvaj: minimum 35%. Összetevők: cukor, kakaóvaj, TELJES TEJPOR, emulgeálószer: SZÓJA-LECITIN, természetes vanília kivonat. Tárolja szárazon és hűvösen + 16 ° C - + 18 ° C hőmérsékleten. Franciaországban készült. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 590.000 |
Energia kJ | 2456.000 |
Zsír | 40.000 |
Telített zsírsavak | 25.000 |
Szénhidrátok | 53.000 |
Cukor | 47.000 |
Fehérje | 5.200 |
Só | 0.180 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
ISBN szám | 3395321001407 |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.