Az azonnali zselés por savtartalmú, azonnali gélképző szer sima, átlátszó, vágásálló zselék és mindenféle gyümölcs pékáru számára. A por cukorból, keményítőből és sűrítőkből áll. Keverjünk össze 50 g instant zselét és 300 g cukrot 1 liter forrásban lévő vízben vagy gyümölcslében, kb. 1 percig forraljuk, lehúzzuk és ecsettel kenjük fel.
Savas stabilizátor Azonnali gélképző szer. Összetevők: cukor, módosított keményítő, sűrítő: karragén és sáska babgumi, savasságszabályozó: trinátrium-citrát. Tárolja hűvös és száraz helyen. Csak élelmiszer előállítására szánt.
Elkészítés: 50 g azonnali zselét és 300 g cukrot 1 l forrásban lévő folyadékba keverünk, felforraljuk, lefejtjük és ecsettel felhordjuk. Feldolgozási hőmérséklet kb. 80 ° C
Energia kcal | 301.000 |
Energia kJ | 1279.000 |
Zsír | 0.020 |
Telített zsírsavak | 0.020 |
Szénhidrátok | 71.000 |
Cukor | 50.000 |
Fehérje | 0.300 |
Só | 4.900 |
Gyártó | Dawn Foods Germany GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.