+

Hízott Libamáj ”A” minőség, friss Magyar, 600/800

Hízott Libamáj ”A” minőség, friss Magyar, 600/800
  • Cikkszám: 100159 335 Ft (8 890 Ft + ÁFA)
kg
Kosárba

Termékleírás

A nyers libamájakat megtisztítják, szeletekre vágják, szelet oldalanként rövid ideig sütik, és például Madeirával vagy konyakkal lehet felönteni. A máj alkalmas terrinekre, ahol bohózatként vagy darabokban dolgozzák fel és ízesítik, lassan kb. 40 ° C-on hőkezelik. A máj kulináris minőségének legjobb garanciája az állatok optimális egészségi állapota a hizlalás során. Itt kiaknázzák a vízimadarak természetes képességüket, hogy az őszi hosszú repüléseik előtt a szükséges tartalékokat májban lévő zsír formájában elraktározzák. Az állatok célzott etetésével a 3 hónapos nevelés és az óvatos tömés révén 2-3 hétben, a májak elérik a kívánt méretet.

A libamáj darabok mérete 600g - 800g
Csomagolási mód: Vákuum, 1db/csomag

Összetevők: hízott libamáj (HU1045), hűtve tárolandó 0 - +4 C-on. Felbontás után mielőbbi feldolgozást, sütést igényel.

Paraméterek

Energia kcal136
Zsír4,6
Szénhidrátok3,5
Fehérje18,7

Egyéb adatok

Származási országMagyarország

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Hány betűből áll a palota szó?

Kapcsolat

  • H-6000 Kecskemét, Gát utca 37.
  • 06 70 718 7910
  • info@foodculinary.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.