+

Hízott Kacsa máj, ”A” minőség, friss Magyar, 500/800

Hízott Kacsa máj, ”A” minőség, friss Magyar, 500/800
  • Cikkszám: 200257 340 Ft (6 990 Ft + ÁFA)Súly: 1.00 kg
kg
Kosárba

Termékleírás

A nyers kacsamájakat megtisztítják, szeletekre vágják, szelet oldalanként rövid ideig sütik, és például Madeirával vagy konyakkal lehet felönteni. A máj alkalmas terrinekre, ahol bohózatként vagy darabokban dolgozzák fel és ízesítik, lassan kb. 40/50 ° C-on hőkezelik. A máj kulináris minőségének legjobb garanciája az állatok optimális egészségi állapota a hizlalás során. Itt kiaknázzák a vízimadarak természetes képességüket, hogy az őszi hosszú repüléseik előtt a szükséges tartalékokat májban lévő zsír formájában elraktározzák. Az állatok célzott etetésével, hasonlóan mint a libánál a 3 hónapos nevelés és az óvatos tömés révén 2-3 hétben, a májak elérik a kívánt méretet.

A kacsamáj mérete 500g - 800g
Csomagolási mód: Vákuum, 1db/csomag

Összetevők: hízott kacsamáj (HU1045), hűtve tárolandó 0 - +4 C-on. Felbontás után mielőbbi feldolgozást, hőkezelést sütést igényel.

Paraméterek

Energia kcal569
Energia kJ136
Zsír4,6
Telített zsírsavak1,4
Szénhidrátok3,5
Fehérje18,7

Egyéb adatok

Származási országMagyarország

Vélemények

A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!

Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!

Kérdezzen a termékről!

Melyik egy szín a következők közül: szék, asztal vagy lila?

Kapcsolat

  • H-6000 Kecskemét, Gát utca 37.
  • 06 70 718 7910
  • info@foodculinary.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház készítés és bérlés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.