A nyers kacsamájakat megtisztítják, szeletekre vágják, szelet oldalanként rövid ideig sütik, és például Madeirával vagy konyakkal lehet felönteni. A máj alkalmas terrinekre, ahol bohózatként vagy darabokban dolgozzák fel és ízesítik, lassan kb. 40/50 ° C-on hőkezelik. A máj kulináris minőségének legjobb garanciája az állatok optimális egészségi állapota a hizlalás során. Itt kiaknázzák a vízimadarak természetes képességüket, hogy az őszi hosszú repüléseik előtt a szükséges tartalékokat májban lévő zsír formájában elraktározzák. Az állatok célzott etetésével, hasonlóan mint a libánál a 3 hónapos nevelés és az óvatos tömés révén 2-3 hétben, a májak elérik a kívánt méretet.
A kacsamáj mérete kb 650g
Csomagolási mód: Vákuum, 1db/csomag
Áraink 0,6 KG feltételezett súlyon alapulnak!!!
Összetevők: hízott kacsamáj (HU1045), hűtve tárolandó 0 - +4 C-on. Felbontás után mielőbbi feldolgozást, hőkezelést sütést igényel.
Energia kcal | 569 |
Energia kJ | 136 |
Zsír | 4,6 |
Telített zsírsavak | 1,4 |
Szénhidrátok | 3,5 |
Fehérje | 18,7 |
Származási ország | Magyarország |
17 435 Ft (16 605 Ft + ÁFA)
3 875 Ft (3 690 Ft + ÁFA) / kg
8 776 Ft (6 910 Ft + ÁFA)
17 551 Ft (13 820 Ft + ÁFA) / liter
10 143 Ft (9 660 Ft + ÁFA)
14 490 Ft (13 800 Ft + ÁFA) / kg
22 250 Ft (17 520 Ft + ÁFA)
38 629 Ft (30 416,67 Ft + ÁFA) / kg
2 362 Ft (1 860 Ft + ÁFA)
4 724 Ft (3 720 Ft + ÁFA) / kg
4 318 Ft (3 400 Ft + ÁFA)
43 180 Ft (34 000 Ft + ÁFA) / kg
1 248 Ft (1 189 Ft + ÁFA)
624 Ft (594,50 Ft + ÁFA) / darab
10 091 Ft (9 610 Ft + ÁFA)
1 616 Ft (1 539 Ft + ÁFA)
4 617 Ft (4 397,14 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.