A nyers kacsamájakat megtisztítják, szeletekre vágják, szelet oldalanként rövid ideig sütik, és például Madeirával vagy konyakkal lehet felönteni. A máj alkalmas terrinekre, ahol bohózatként vagy darabokban dolgozzák fel és ízesítik, lassan kb. 40/50 ° C-on hőkezelik. A máj kulináris minőségének legjobb garanciája az állatok optimális egészségi állapota a hizlalás során. Itt kiaknázzák a vízimadarak természetes képességüket, hogy az őszi hosszú repüléseik előtt a szükséges tartalékokat májban lévő zsír formájában elraktározzák. Az állatok célzott etetésével, hasonlóan mint a libánál a 3 hónapos nevelés és az óvatos tömés révén 2-3 hétben, a májak elérik a kívánt méretet.
A kacsamáj mérete kb 650g
Csomagolási mód: Vákuum, 1db/csomag
Áraink 0,6 KG feltételezett súlyon alapulnak!!!
Összetevők: hízott kacsamáj (HU1045), hűtve tárolandó 0 - +4 C-on. Felbontás után mielőbbi feldolgozást, hőkezelést sütést igényel.
Energia kcal | 569 |
Energia kJ | 136 |
Zsír | 4,6 |
Telített zsírsavak | 1,4 |
Szénhidrátok | 3,5 |
Fehérje | 18,7 |
Származási ország | Magyarország |
3 785 Ft (2 980 Ft + ÁFA)
37 846 Ft (29 800 Ft + ÁFA) / kg
3 989 Ft (3 799 Ft + ÁFA)
6 185 Ft (5 890 Ft + ÁFA)
18 585 Ft (17 700 Ft + ÁFA)
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.