A japán Hijiki algák erős tengeri aromája nem mindenkinek tetszhet, de a tengeri moszat csemege a szerelmesek számára. Csíkokra vágva és szárítva a Hijiki hosszú, fekete tea leveleként néz ki. Előkészítés előtt a tengeri moszatot hosszabb ideig kell áztatni, mint más típusokat. Főzéskor a térfogat ötszörösére nő, az algák harapásig szilárdak maradnak. Ideális levesekhez és pörköltekhez hagymával, sárgarépával, gombával, hajtással vagy tofuval kombinálva. Ha szezámolajban gőzölsz Hidzsikit, akkor a kissé édes íz önmagában is megjelenik.
Szárított hínár. Összetevők: Tengeri moszat Hijiki-Tang ".
Figyelem: Jódban gazdag! A tengeri moszat természetesen sok jódot tartalmaz. Több mint 0,3 g (kb. 0,1 teáskanál) elfogyasztása károsíthatja egészségét (pajzsmirigy túlműködése). Szárítsa meg, hűvös helyen tárolja. fénytől védett hely. koreai termék. "
Energia kcal | 220.000 |
Energia kJ | 919.000 |
Zsír | 1.700 |
Telített zsírsavak | 0.600 |
Szénhidrátok | 27.000 |
Cukor | 0.500 |
Fehérje | 11.000 |
Só | 4.900 |
Gyártó | JFC Deutschland GmbH |
Származási ország | Korea |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.