A halszószt széles körben használják a thai és a vietnami konyhában. Az elkészítéséhez apró, fehérjében gazdag halakat sóval együtt több hónapig erjesztik. Az így kapott folyadékot ezután kivonják és újra felöntik. A halakat most ismét több hónapig érlelik fahordókban. Tippünk a mártáshoz: 1-2 piros vagy zöld chili, 1-2 evőkanál cukor, 2 evőkanál lime-lé, 4 evőkanál halszósz.
Összetevők: 77% ANCHOVIS, só, cukor. A jó minőségű halszószokban sókristályok képződhetnek. Ezek nem veszélyesek. Felbontás után hűtve tartandó. Thai termék.
Energia kcal | 55.000 |
Energia kJ | 230.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 3.400 |
Cukor | 3.400 |
Fehérje | 10.000 |
Só | 24.400 |
ISBN szám | 8850620888203 |
Gyártó | Kreyenhop & Kluge |
Származási ország | Thaiföld |
114 Ft (90 Ft + ÁFA)
1 283 Ft (1 010 Ft + ÁFA)
5 966 Ft (4 697,67 Ft + ÁFA) / kg
5 283 Ft (4 160 Ft + ÁFA)
52 832 Ft (41 600 Ft + ÁFA) / liter
4 089 Ft (3 220 Ft + ÁFA)
4 544 Ft (3 577,78 Ft + ÁFA) / kg
2 070 Ft (1 630 Ft + ÁFA)
4 560 Ft (3 590,31 Ft + ÁFA) / kg
229 Ft (180 Ft + ÁFA)
228 600 Ft (180 000 Ft + ÁFA) / kg
2 604 Ft (2 050 Ft + ÁFA)
17 357 Ft (13 666,67 Ft + ÁFA) / méter
2 134 Ft (1 680 Ft + ÁFA)
2 294 Ft (1 806,45 Ft + ÁFA) / liter
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.