Valószínűleg találkozott ezzel a hagyományos termékkel franciaországi nyaralása során. Vagy a boltban, vagy a tányéron. Franciaországban azt mondják: A homár Bisque csak akkor jó ízű, ha egy nagy edényben főzöd. Éppen ezért Franciaországban általános a homárkonzerv vásárlása, még nagy ünnepnapokon is. A legjobb tartósítás ebben az esetben az üveg. Meg fog lepődni, milyen finom és eredeti eredetű íze van ennek a levesnek. Csodálatosan felhasználható meleg homármártásként is, ha kissé leredukáljuk, és tejszínt adunk hozzá.
Homárleves, készen áll a főzéshez. összetevők: víz, 20% homár, zöldségek (sárgarépa, póréhagyma, hagyma), ördöghal, paradicsomkoncentrátum, 2% tejszín, fehérbor, vaj, repceolaj, só, konyak, aromás gyógynövények, aromák (beleértve a rákokat is), sűrítő: módosított kukoricakeményítő, xantángumi, guargumi, fűszerek, fokhagyma, savanyító: citromsav.
Elkészítés: Felnyitás előtt alaposan rázza fel, hogy helyreállítsa az állagot. A tárolás az olaj ülepedését okozhatja. Hevítsük egy serpenyőben, de ne forraljuk fel. Tálaljuk forrón. Jó étvágyat. Javaslat: Finom fokhagymás krutonnal, reszelt sajttal, 1 kanál tejszínnel és rouille-val ... Hűtve tárolandó 0 ° C és + 4 ° C között. Felbontás után hűtőszekrényben tárolandó, és 2 napon belül elfogyasztja. Tulajdonságok: Alkoholt, állati tejből származó fehérjét tartalmaz.
Energia kcal | 41.000 |
Energia kJ | 172.000 |
Zsír | 2.300 |
Telített zsírsavak | 0.900 |
Szénhidrátok | 2.700 |
Cukor | 0.500 |
Fehérje | 2.500 |
Só | 0.870 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Rákfélék | tartalmaz |
Gyártó | CAPITAINE COOK S A S U |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.