Finom karamellizált kakaómorzsa, sütemények vagy praliné töltelékéhez, díszítésként vagy a kiadós konyha összetevőjeként.
Karamellizált cukor kakaómorzsa. Összetevők: 54,06% fondant (cukor, glükózszirup, víz), 24,32% kakaó (Los Ancones-ból származik), 21,62% glükózszirup. Tárolja szárazon és hűvösen + 16 ° C és + 17 ° C között. Franciaországban készült. "
Energia kcal | 93.000 |
Energia kJ | 389.000 |
Zsír | 5.350 |
Telített zsírsavak | 3.260 |
Szénhidrátok | 7.180 |
Cukor | 0.030 |
Fehérje | 1.080 |
Só | 0.010 |
Gyártó | Manufacture Cluizel |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.