A kiváló minőségű füstölt étel, amit a termék által kaphat, az első választás a hideg füstölésű halak vagy húsok esetében.
A füstforgács elégetése nem okoz magas hőmérsékletet, ezért füstölő kemencében füstölni órákig és napokig lehet. Ez azt jelenti, hogy finom, jó minőségű füstölt termékeket lehet előállítani kiváló minőségű tömjénlisztből, és ezzel egyidejűleg tartósabbá is tenni a termékeket. Az erdőn átáramló kellemes füst aroma pozitív mellékhatás.
Gyártó | Axtschlag |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.