A tojással készült tésztának mindig más a harapása, mint a tojás nélküli társának. És természetesen ott van a legnépszerűbb és leggyakoribb szalagtészta - a granorói Tagliatelle, szintén tojással. A tészta Olaszországból származik, és a legjobb durumbúza búzadarából és tojásból készül. A tészta közepes méretű, és szinte mindenhez jól passzol.
Tojástészta durum búzadarából. Összetevők: DURUM BÚZA búzadara, 19,36% tojás. Főzési idő: 5 perc. Tárolja hűvös és száraz helyen. Olaszországban készült.
Energia kcal | 367.000 |
Energia kJ | 1552.000 |
Zsír | 3.300 |
Telített zsírsavak | 1.000 |
Szénhidrátok | 68.000 |
Cukor | 2.300 |
Fehérje | 14.500 |
Só | 0.030 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Pastificio Attilio Mastromauro Granoro srl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.