Amit spagettinek ismerünk Magyarországon, az Olaszországban nagyon sokféle erősséggel bír. A Capellini a legvékonyabb ilyen típusú tészta, amelynek átmérője kevesebb, mint 1 mm. Angyalszőrnek is hívják. "Ez a tészta Olaszországból származik, a legjobb durumbúza búzadarából készül, de tojás nélkül. 500 g-os csomagokban is kapható! A főzési idő 6 és 10 perc között van.
Durumbúza búzadarából készült tészta. öszetevők : DURUM BÚZA búzadara, víz. Főzési idő: 9 perc. Hűvös, száraz helyen tároljuk. Olaszországban készült. "
Energia kcal | 355.000 |
Energia kJ | 1507.000 |
Zsír | 1.500 |
Telített zsírsavak | 0.500 |
Szénhidrátok | 71.000 |
Cukor | 3.000 |
Fehérje | 13.000 |
Só | 0.000 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | Pastificio Attilio Mastromauro Granoro s.r.L. |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.