Gianduja krém sóval. Összetevők: cukor, 30% IGP Piemont mogyoró, növényi zsír (kakaóvaj, napraforgóolaj, pórsáfrányolaj), zsír, kakaópor, TELJES TEJPOR, só 0,5%; Emulgeálószer: SZÓJALECITIN. Tárolja hűvös és száraz helyen, + 16 ° C és + 18 ° C között. Olaszországban készült. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 566.000 |
Energia kJ | 2379.000 |
Zsír | 21.000 |
Telített zsírsavak | 6.300 |
Szénhidrátok | 44.000 |
Cukor | 42.000 |
Fehérje | 5.600 |
Só | 0.830 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
Allergén - Szezámmag | nyomokban |
Allergén - Mogyoró altípus | mogyoró |
Gyártó | Cioccolato La Molina |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.