A muscovado cukor Mauritius szigetéről származik. Nádcukorból nyerik, finomítatlan és természetes marad. A csokoládé színű, enyhén nedves cukor erős, aromás jegyeket kínál természetes melasz tartalmával. A spektrum a karamellától és a malátától a könnyű édesgyökér ízig terjed. Ez jól passzol az erős eszpresszó édesítéséhez, a konyhában szószok és pácok ízesítésére, valamint a cukrászdában a csokoládé készítéséhez.
Muscovado cukor sötét. összetevők: nádcukor. Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó.
Energia kcal | 383.000 |
Energia kJ | 1630.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 95.300 |
Cukor | 95.300 |
Fehérje | 0.300 |
Só | 0.200 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Abgefüllt von: BOS FOOD GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.