A juharcukrot juharszirupból készítik. Az édes juharlé akkor csírázik, amikor az Észak-Amerikában virágzó cukor juharfák születnek. Először juharszirupba párolják. A cukor további párologtatással kikristályosodik. Illata édesgyökérre és karamellára emlékeztet. Az aromás cukor kissé szemcsés vagy por alakú, ideális sütemények és italok édesítésére. Nem alkalmas azonban krém brûlée cukorkának. Erős hő hatására a cukor először gyöngyözni kezd, majd azonnal megég.
Juharcukor. Összetevők: juharcukor. Száraz helyen tárolja. "
Energia kcal | 384.000 |
Energia kJ | 1606.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 95.000 |
Cukor | 85.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.030 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Mustár | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Abgefüllt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.