A fondant (francia: olvadás) cukorból és glükózból (cukorka szirup) áll. Az összetevőket felforraljuk, majd erőteljesen összegyúrjuk és gyorsan lehűtjük, hogy puha paszta legyen. Ez a fondant massza kemény és puha, és könnyen elolvad a nyelvén. A fondant elsősorban cukrászda, praliné és péksütemény fedésére használják. A kívánt hatás illóolajok, színezékek vagy alkoholos italok hozzáadásával érhető el.
Fondant tömeg. Összetevők: cukor, glükózszirup, víz.
Energia kcal | 352.000 |
Energia kJ | 1496.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 88.000 |
Cukor | 78.400 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.010 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Mustár | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Allergén - Szulfitok | nyomokban |
Gyártó | BOS FOOD Düsseldorf Lebensmittelgroßhandel GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.