A fekete borsot szinte érett bors gyümölcsökből nyerik. a legcsípősebb fajta. Az egész betakarított borsorsót, miután rövid ideig fertőtlenítették a felületet forrásban lévő vízzel, egy éjszakán át szobahőmérsékleten tárolják. A tealevelekhez hasonlóan ez is fermentációs folyamatot indít el, amelynek során a még zöld bogyók feketévé válnak. Az ezt követő szárítás általában csak a napon történik. A fekete bors minden sötét ételhez és szószhoz jól passzol. Teljes ízválasztékát a teljes kiőrlésű gabonákban lehet megőrizni. Nem sokkal használat előtt frissen kell őrölni a malomból vagy mozsárban összetörni.
Egész bors. Összetevők: bors (Piper nigrum L.). Hűtve (+ 15 ° C alatt), szárazon és fénytől védve tárolandó. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.