A fehér borsot teljesen érett vörös gyümölcsökből nyerik, ahol az aromás gyümölcshéjat áztatással eltávolítják, és csak a magját szárítják. Ennek eredményeként a fehér paprika erősebb és kevésbé aromás, mint a fekete bors. Könnyű mártásokat, sós leveseket, húslevest, minden hal- és húspácot, valamint rántást, sültet és borjúhúst fűszerez. Egy vagy két fehér borssal az őszibarack és a ringló szilva különösen jó ízt kap konzerváláskor. Teljes ízválasztékát a teljes kiőrlésű gabonákban lehet megőrizni. Frissen kell őrölni a malomból, vagy mozsárban össze kell zúzni, közvetlenül használat előtt.
Fehér, őrölt bors. összetevők: bors. Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.