A fahéjfa szárított kérge tökéletesen passzol almás pitéhez, élesztős süteményekhez, pudingokhoz és kompótokhoz. Közép- és Kelet-Európában, Dél-Ázsiában, Olaszországban, Spanyolországban és Kanadában a fahéjat ,levesek, paradicsomszósz, zöldségek, curry, pörkölt és kuszkusz ízesítésére is használják. Forralt bor ízesítésére is ideális.
Őrölt fahéj. Összetevők: fahéj (cassia fahéj). Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Mustár | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Zeller | nyomokban |
Gyártó | Abgefüllt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Indonézia |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.