Ingo Holland a Cassia fahéj aromás extrém sűrűségét részesíti előnyben. Vizuálisan a Ceiloni fahéjtól vastagabb kéregréteg különbözteti meg, és töréskor nem szilánkosodik. A fahéjrudakkal lekvárokat, fagylaltokat és vöröskáposztát ízesíthetünk. Borjúmáj, borjú, baromfi és rákfélék izgalmas parfümöt kaphatnak, ha egy botot vagy annak egy részét mérsékelt tűzön sütjük a serpenyőben.
Fahéj kérge (cassia vera) darabokra vágva. Összetevők: fahéj kéreg. Hűvös, száraz és fénytől védett helyen tárolandó. Tulajdonságok: Nincs szükség tápértékek megadására.
Gyártó | Altes Gewürzamt GmbH |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.