A DOP (oltalom alatt álló eredetű) olívaolaj olajgyümölcsei a Chianti terroir fakultúráiból származnak. A zöld, erős és friss tónusok dominálják az illataromákat (levelek, fű), íze pikáns, ugyanakkor harmonikus és elegáns. Jól illik juhsajthoz, crostinihez és paradicsomhoz. Az olajbogyó birtok Firenze közelében, Reggellóban található. Az olajfarm a saját olajbogyó felhasználása mellett kiváló minőségű termékeket is vásárol a szomszédos olajtermelőktől. Piero Gonnelli figyelmet fordít a kézzel vagy géppel szüretelt olajbogyó csúcsminőségére, a betakarítástól az olajmalomig tartó rövid távolságra és az olajbogyó malomban történő gondos feldolgozásra.
Extra szűz olívaolaj, Chianti Classico OEM. Extra szűz olívaolaj - első osztályú - közvetlenül olajbogyókból, kizárólag mechanikai eljárásokkal nyert. Tárolja fénytől és hőtől. Gaiole in Chianti-ban / Olaszországban gyártják és palackozzák.
Energia kcal | 882.000 |
Energia kJ | 3626.000 |
Zsír | 98.000 |
Telített zsírsavak | 16.000 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.000 |
Gyártó | Gonnelli 1585 srl |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.