Ezt az extra szűz olívaolajat november elején kézzel szedett picholin olajbogyóból nyerik. Az illat intenzív és keserűen forró. Nagyon jellegzetes íz - abszolút ízfokozó. Támogatja a tavaszi zöldségek természetes ízét. Hal-carpaccio és marhahús-tartár mellé ajánljuk egy csipet citrommal. Tökéletes Szorbetekhez és fagylaltokhoz.
Extra szűz olívaolaj, picholin olajbogyóból. - első osztályú - közvetlenül olajbogyókból, kizárólag mechanikai eljárásokkal nyert. Hidegen sajtolt. Tárolja fénytől és hőtől távol. Franciaországban készült és palackozott.
Energia kcal | 809.000 |
Energia kJ | 3326.000 |
Zsír | 90.000 |
Telített zsírsavak | 15.000 |
Szénhidrátok | 0.500 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.500 |
Só | 0.000 |
Gyártó | SAS ESTOUBLON |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.