Az extra szűz olívaolajat, november elején kézzel szedett Beruguette olajbogyóból nyerik. Illata füves, pikáns és intenzív. Ízében extra friss mandula és zöld mogyoró, valamint keserű jegyek és nagyon jellegzetes fűszeres tippek. Párolt hal és baromfi, póréhagyma, paradicsom és hagyma torta mellé ajánljuk. Mély aromát ad a fűszeres süteményeknek.
Beruguette olívabogyóból készült extra szűz olívaolaj. Extra szűz olívaolaj - első osztályú - közvetlenül olajbogyókból, kizárólag mechanikai eljárásokkal nyert. Tárolja fénytől és hőtől távol. Franciaországban készült és palackozott.
Energia kcal | 809.000 |
Energia kJ | 3326.000 |
Zsír | 90.000 |
Telített zsírsavak | 15.000 |
Szénhidrátok | 0.500 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.500 |
Só | 0.000 |
Gyártó | SAS ESTOUBLON |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.