EXTRA AMER - Nagyon erős és keserű csokoládé íz 67,5% kakaóból, 32% cukorból, teljes zsírtartalommal 38%. A callets a kis csokoládécseppekre emlékeztet, és ideális, ha a csokoládénak csak egy kis részét kell megolvasztani, mivel optimálisan adagolják őket. Jók hab készítéséhez.
Sötét csokoládé cseppek, kakaó: minimum 67%. Összetevők: kakaóbab, cukor, emulgeálószer: SZÓJA-LECITIN, természetes vanília kivonat.
Olvassza el a kupolát 12 órás periódus alatt: ez kulcsfontosságú annak biztosításához, hogy a kakaóvaj tökéletesen megolvadjon. Melegítse a csatolót + 55 ° C / + 58 ° C-ra. Helyezzen vissza egy kis meleg kupakot a tartalékba. Ezután rendszeres keverés közben hagyja a szükséges mennyiséget + 28 ° C / + 29 ° C-ra hűlni. Ezután emelje újra a hőmérsékletet + 31 ° C / + 32 ° C-ra; hozzáadásával - meleg páros, + 55 ° C / + 58 ° C hőmérsékleten. - melegítse a masszát vízfürdőben. - melegítse a tömeget a mikrohullámú sütőben (max. 400 / 500W, hogy megakadályozza az égést). Ellenőrizze, hogy a kuplung feldolgozási hőmérséklete + 31 ° C / + 32 ° C, és rendszeresen keverje a keveréket, hogy a hőmérséklet (és így a kristályosodás) állandó maradjon. Száraz, hűvös és napfénytől védve tárolandó + 16 / + 18 ° C-on.
Energia kcal | 55.000 |
Energia kJ | 2290.000 |
Zsír | 38.000 |
Telített zsírsavak | 23.000 |
Szénhidrátok | 38.000 |
Cukor | 29.000 |
Fehérje | 9.000 |
Só | 0.100 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
ISBN szám | 3395321046637 |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.