EQUOTORIALE LACTÉE - Univerzális teljes tejcsokoládé, 35% kakaóból, 44% cukorból, 20% tejből és 37% összes zsírtartalomból. Ideális sok pékáru borítására és díszítésére, valamint csokoládék töltésére. Enyhe és tejszerű íze van, ezért sokoldalú. A callets a kis csokoládécseppekre emlékeztet, és ideális, ha a csokoládénak csak egy kis részét kell megolvasztani, mivel optimálisan adagolják őket. Megolvadva felhasználhatók burkoláshoz, töltéshez és díszítéshez. Ideálisak hab készítéséhez is.
Tejcsokoládé, különösen bevonatokhoz, kakaó: legalább 35%. Összetevők: cukor, kakaóvaj, teljes TEJpor, kakaóbab, emulgeálószer: SZÓJA-lecitin, természetes vanília kivonat. Tárolja szárazon és hűvösen + 16 ° C - + 18 ° C hőmérsékleten.
Elkészítési utasítások: Olvassza fel a kupolát 12 órán keresztül: ez elengedhetetlen annak biztosításához, hogy a kakaóvaj tökéletesen megolvadjon. Melegítse a csatolót + 45 ° C / + 48 ° C-ra. Helyezzen vissza egy kis meleg kupakot a tartalékba. Ezután rendszeres keverés közben hagyja a szükséges mennyiséget + 27 ° C / + 28 ° C-ra hűlni. Ezután emelje újra a hőmérsékletet + 29 ° C / + 30 ° C-ra az alábbiak hozzáadásával: - meleg páros, + 45 ° C / + 48 ° C hőmérsékletű. - melegítse a masszát vízfürdőben. - melegítse a tömeget a mikrohullámú sütőben (max. 400 / 500W, hogy megakadályozza az égést). Ellenőrizze, hogy a csatlakozó feldolgozási hőmérséklete + 29 ° C / + 30 ° C-e, és rendszeresen keverje a keveréket, hogy a hőmérséklet (és így a kristályosodás) állandó maradjon. Termék Franciaországból. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 567.000 |
Energia kJ | 2365.000 |
Zsír | 36.000 |
Telített zsírsavak | 23.000 |
Szénhidrátok | 53.000 |
Cukor | 50.000 |
Fehérje | 6.500 |
Só | 0.140 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | tartalmaz |
ISBN szám | 3395321046620 |
Gyártó | VALRHONA SA |
Származási ország | Franciaország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.