Az egész évben szabadon élő gyapjas disznó szalonna és aromák egyedi ízt és krémes állagot kölcsönöznek ennek a zsírnak. Az Elzászi stílusú különlegességeket a teljes kiőrlésű vagy a házi kenyerénél élvezhetik a legjobban. A mangalica gyapjas disznók igazi kincsek, egy régi, eredeti sertésfajta, és ezek adják az alapját a kézműves hús- és kolbásztermékek csodálatos ízének. A mangalica termékek szintén értékes élelmiszerek, az állatok zsírja szinte koleszterinmentes. A Badeni Walter falusi hentesüzletben a Magyarországon nevelt gyapjas disznókat finom különlegességekké dolgozzák fel egy nappal a levágás után.
Mangalica gyapjas disznó zsír. Összetevők: 80% sertészsír gyapjas disznóból, 10% börke gyapjas disznóból, füstölt szalonna gyapjas disznóból, kősó, tartósítószer: nátrium-nitrit, savanyítószer: nátrium-aszkorbát, zöldségek, gyógynövények, szőlőcukor, füst. Hűtve tárolandó, legfeljebb + 7 ° C-on.
Energia kcal | 711.000 |
Energia kJ | 2976.000 |
Zsír | 71.960 |
Telített zsírsavak | 27.960 |
Szénhidrátok | 0.930 |
Cukor | 0.930 |
Fehérje | 17.490 |
Só | 2.180 |
Gyártó | Dorfmetzgerei Walter |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.