Gyapjas sertés sonka. Megkülönböztető jellege a tengeri sóval való száraz sózásnak és az édesköménymaggal való dörzsölésnek köszönhetően.
Ezt a finomságot legalább 4 hónapig levegőn szárítják. A mangalica gyapjas disznók igazi kincsek, egy régi eredeti sertésfajta, és ezek adják az alapját a kézműves hús- és kolbásztermékek csodálatos ízének. A mangalica termékek értékes élelmiszerek, az állatok zsírja szinte koleszterinmentes. A Badeni falusi Walter hentesüzletben a Magyarországon nevelt gyapjas disznókat finom különlegességekké dolgozzák fel egy nappal a vágás után.
Összetevőkk: 100 g édeskömény sonkát 159 g sertéshúsból, tengeri sóból, természetes fűszerekből, édesköményből, dextrózból, antioxidáns E301-ből, tartósítószerből készítenek. : Nátrium-nitrit E250, glükózszirup, nádcukor. Hűtve tárolandó + 10 ° C alatt.
Energia kcal | 301.000 |
Energia kJ | 1258.000 |
Zsír | 21.300 |
Telített zsírsavak | 7.750 |
Szénhidrátok | 1.380 |
Cukor | 1.380 |
Fehérje | 26.290 |
Só | 5.300 |
Gyártó | Dorfmetzgerei Walter |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.