A héjat és a kifacsart levet ezekből a sós lében savanyított citromokból használják. Az íze egyedülálló, és helyesen használva a citrom csodálatos fűszer, amelyet az észak-afrikai ételekben, például a marokkói Tajines-ben előszeretettel fogyasztanak. A héjat, amely a savanyítási folyamat miatt jórészt elvesztette keserű anyagait, apró darabokra lehet vágni levesek, szószok vagy zöldségek ízesítésére.
Citrom, pácolt, sózott. Összetevők: citrom, só, savanyító: citromsav. Tárolja hűvös és száraz helyen.
Energia kcal | 35.000 |
Energia kJ | 148.000 |
Zsír | 0.600 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 6.800 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 0.600 |
Só | 7.100 |
Gyártó | Copram S.A.R.L. |
Származási ország | Franciaország |
2 388 Ft (1 880 Ft + ÁFA)
10 612 Ft (8 355,56 Ft + ÁFA) / kg
2 553 Ft (2 010 Ft + ÁFA)
2 096 Ft (1 650 Ft + ÁFA)
9 313 Ft (7 333,33 Ft + ÁFA) / kg
23 292 Ft (18 340 Ft + ÁFA)
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.