A héjat és a kifacsart levet ezekből a sós lében savanyított citromokból használják. Az íze egyedülálló, és helyesen használva a citrom csodálatos fűszer, amelyet az észak-afrikai ételek, például a marokkói Tadzsinok előszeretettel fogyasztanak. A héj, amely a savanyítási folyamat során jórészt elvesztette keserű anyagait, apró darabokra vágható levesek, szószok vagy zöldségek ízesítésére.
Pácolt, sózott citrom. Összetevők: citrom, víz, só. Tárolja szárazon és fénytől védve. Felbontás után hűvös helyen tárolandó.
Energia kcal | 23.000 |
Energia kJ | 96.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 5.300 |
Cukor | 0.200 |
Fehérje | 0.200 |
Só | 2.100 |
Gyártó | Greenplan Products e.K. Inh. Falk Tangermann |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.