Ideális alapanyag a tésztához. Mint Olaszországban. A durum búzadara különösen alkalmas klasszikus tészta készítésére spagettihez, lasagnához, tagliatelle-hez és sok más olasz tésztához.
Kétrészes őrölt durum búza. Összetevők: durumbúzadara.
750 g tojásos tésztához: 500 g De Cecco búzadara, 5 tojás, 2 evőkanál extra szűz olívaolaj, só. Elkészítés: Tegye a lisztet egy sütőtáblára, és egy üreggel dombot formáljon. Tegye a kútba a tojásokat, egy csipet sót és az olívaolajat. Egy kézzel haladjon az üreg felé, és formálja meg a tésztát. Másik kezével védje meg a halom oldalait, hogy megakadályozza a tojás elszökését. Addig dolgozzuk a keveréket, amíg kompakt és rugalmas tésztánk nem lesz. Letakarva hagyja a tésztát körülbelül 1 órán át pihentetni, majd adagolja a tésztagéppel történő feldolgozáshoz. Főzés előtt hagyja jól megszáradni. Száraz helyen tárolandó. Olaszországban készült.
Energia kcal | 347.000 |
Energia kJ | 1473.000 |
Zsír | 1.500 |
Telített zsírsavak | 0.300 |
Szénhidrátok | 70.000 |
Cukor | 3.000 |
Fehérje | 12.000 |
Só | 0.010 |
Allergén - Glutén | tartalmaz |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Allergén - Glutén altípus | búza |
Gyártó | F.lli De Cecco Di Filippo Fara San Martino S.p.A. |
Származási ország | Olaszország |
1 410 Ft (1 110 Ft + ÁFA)
1 410 Ft (1 110 Ft + ÁFA) / kg
1 918 Ft (1 510 Ft + ÁFA)
7 671 Ft (6 040 Ft + ÁFA) / kg
1 283 Ft (1 010 Ft + ÁFA)
1 283 Ft (1 010 Ft + ÁFA) / kg
1 067 Ft (840 Ft + ÁFA)
1 334 Ft (1 050 Ft + ÁFA) / kg
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.