DE-ÖKO-007 A német "Dornfelder" fajta erős szerkezete miatt különösen jól alkalmazható a szőlő aromáinak levébe történő szállítására. A rheinhesseni Bornheim és Aspisheim telepekről szőlőt préseltek ehhez a léhez. Csodálatos, alkoholmentes ételkísérlet Húsételekhez és sajthoz. A Rajna-vidéki Hamminkeln almabor- és magánpincészete az elmúlt években olyan speciális eljárást dolgozott ki, amelynek során a szőlőt típus szerint lehet préselni, ezáltal megmarad a szőlőfajta teljes jellegzete. a lében.
100% -ban szerves, nem koncentrátumú lé. összetevők: Dornfelder-szőlőből származó szőlőlé ellenőrzött ökológiai termesztésből. Ivási hőmérséklet: +12 - + 14 ° C. A felbontást követő 5 napon belül fogyasztható Az EU mezőgazdasága. "
Energia kcal | 75.000 |
Energia kJ | 315.000 |
Zsír | 0.500 |
Telített zsírsavak | 0.500 |
Szénhidrátok | 18.000 |
Cukor | 18.000 |
Fehérje | 0.500 |
Só | 0.010 |
Gyártó | Obstkelterei van Nahmen GmbH & Co. |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.