Ez a kacsamájpástétom 75% hízott kacsamájból áll, finomítva marcona mandulával. A 20% -os változathoz (37628) képest ez a pástétom még enyhébb és elegánsabb, különösen a mandulaaroma még egyértelműbben jelenik meg. Ezt a pátét a "Der Tagespiegel" neves német magazin 2017. január 13-án "Nagyon jónak" minősítette.
Kacsamáj parfé Marcona mandulával. összetevők: 75% hízott kacsamáj, kacsahús és zsír, TEJ, Tojás, 6% Marcona MANDULA Só, természetes fűszerek, tartósítószer: nitrit gyógyító só. Spanyolországban gyártott. Tulajdonságok: állati tejből származó fehérje. "
Energia kcal | 394.000 |
Energia kJ | 1625.000 |
Zsír | 38.000 |
Telített zsírsavak | 12.000 |
Szénhidrátok | 3.400 |
Cukor | 0.700 |
Fehérje | 9.500 |
Só | 1.800 |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | mandula |
Gyártó | Intercoop |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.