Ez a kacsamáj pástétom 20% kacsamájból áll, és Marcona mandulával finomítják. A paté ideális aperitif rusztikus előételeként.
Kacsa májpástétom. összetevők: 20% hús- és kacsazsír, 20% kacsamáj, baromfimáj, sertéshús, TEJ, Tojás, 6% Marcona MANDULA, só, fűszerek és tartósítószerek: nátrium-nitrit E250 . Hűtőszekrényben tárolandó, és felbontás után mielőbb fogyassza el. Készült Spanyolországban. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 408.000 |
Energia kJ | 1684.000 |
Zsír | 41.000 |
Telített zsírsavak | 13.000 |
Szénhidrátok | 0.700 |
Cukor | 0.500 |
Fehérje | 9.100 |
Só | 1.700 |
Allergén - Tojás | tartalmaz |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | mandula |
Gyártó | Katealde Artesanos S.L. für Intercoop |
Származási ország | Spanyolország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.