Alapkeverék Creme Brulèe, előállításához.
Összetevők: cukor, keményítő, gélképző szer: karragén (E407), természetes aroma, szín: béta-karotin. Szakmai használatra!
Elkészítés: Creme Brulée keverék: 70 g. Tej: 250 g. Tejszín: 200 g
Elkészítés: Az elegyet kb. 100 g tejbe keverjük, elkerülve a csomók képződését, majd folyamatosan kevergetve hozzáadjuk a maradék tejet és tejszínt, amíg a forrás hőmérséklet el nem éri. Öntsük a keveréket hőálló formákba, és tegyük hűtőbe kb. 2 órára. Közvetlenül használat előtt ecsetelje a felületet barna cukorral és karamellizálja lánggal. Hűvösen és szárazon, legfeljebb + 20 ° C-on tárolandó. Olaszországban készült. Tulajdonságai: gluténmentes.
Energia kcal | 376.000 |
Energia kJ | 1596.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 95.100 |
Cukor | 79.800 |
Fehérje | 95.100 |
Só | 0.250 |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | IRCA S.p.A. |
Származási ország | Olaszország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.