A Kefalograviera kemény sajt, oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel rendelkezik, és csak Észak-Görögország bizonyos területein szabad a régióban őshonos juh- és kecskefajta tejéből készíteni.
Az állatokat hagyományosan kell tartani, ahol őshonos füvekkel és gyógynövényekkel táplálkoznak. A sajt érlelése legalább 3 hónapig tart, amíg erős, kellemesen sós, erős aromájú ízt kap. A Kefalograviera ideális Saganaki számára. Ehhez a sajtot lisztbe forgatjuk és megsütjük. Citrommal díszítve kiváló kezdő fogás. Parmesen vagy Grana Padano helyett tésztával is tálalható. Asztali sajtként a Kefalograviera kiváló kísérője a vörösboroknak.
Kefalograviera OEM, juhtejből, kecsketej hozzáadásával, legalább 40% zsírtartalommal szárazanyagban. Összetevők: pasztőrözött juh- és kecsketej, só, oltó, tenyészet. Hűtve tárolandó + 2 ° C és + 4 ° C között. Készült Görögországban. Tulajdonságai: állati tejből származó fehérje.
Energia kcal | 361.000 |
Energia kJ | 1510.000 |
Zsír | 29.000 |
Telített zsírsavak | 21.000 |
Szénhidrátok | 0.000 |
Cukor | 0.000 |
Fehérje | 25.000 |
Só | 2.500 |
Allergén - Tej | tartalmaz |
Gyártó | Hersteller Dodoni S.A. Agricultural |
Származási ország | Görögország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.