A jégeső cukor granulált cukor finomításából készül. Vizuálisan érdekes tervezési lehetőségeket kínál apró péksüteményekhez vagy süteményekhez. Az élesztőfonatok, a kávé- és tea sütemények vagy a karácsonyi sütik jellemző megjelenést kapnak. A tésztában megsütve a cukor ropogóssá teszi a kekszet.
Jégeső cukor. Összetevők: granulált cukor. Tárolja hűvös és száraz helyen.
Energia kcal | 400.000 |
Energia kJ | 1700.000 |
Zsír | 0.000 |
Telített zsírsavak | 0.000 |
Szénhidrátok | 99.800 |
Cukor | 99.800 |
Fehérje | 0.000 |
Só | 0.000 |
Allergén - Glutén | nyomokban |
Allergén - Tojás | nyomokban |
Allergén - Mogyoró | nyomokban |
Allergén - Csillagfürt | nyomokban |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | nyomokban |
Allergén - Szójabab | nyomokban |
Gyártó | Abgepackt von: BOS FOOD Duesseldorf Lebensmittel Großhandel |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.