A nugátmassza hámozott, pörkölt és finomra reszelt mogyorómagból készül, kakaótermékek és cukor keverékével. Megolvadva ideális praliné, édesség és sütemény kitöltését, valamint vajkrém ízesítésére. Kiegyensúlyozott mogyoró- és csokoládéízzel rendelkezik.
Mogyoró nugát könnyű Összetevők: cukor, 43% mogyoró, kakaóvaj, emulgeálószer: napraforgó lecitin, vaníliapor. Tárolja szárazon és hűvösen + 16 ° C és + 18 ° C között.
Energia kcal | 559.000 |
Energia kJ | 2332.000 |
Zsír | 35.100 |
Telített zsírsavak | 6.800 |
Szénhidrátok | 53.000 |
Cukor | 50.400 |
Fehérje | 6.100 |
Só | 0.100 |
Allergén - Tej | nyomokban |
Allergén - Dió | tartalmaz |
Allergén - Mogyoró altípus | mogyoró |
Gyártó | KONDIMA Engelhardt GmbH & Co. KG |
Származási ország | Németország |
A termékhez még nem írtak véleményt, legyen Ön az első!
Vélemény írásához be kell jelentkeznie vagy regisztrálnia kell!
Hírlevél
A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.